Zelf je website maken of uitbesteden?

Zelf je eigen website maken? Of toch beter uitbesteden?

Als starter of ondernemer kan een website uiteraard niet ontbreken. Een ideaal visitekaartje voor je bedrijf om je diensten of producten voor te stellen. Maar doe je hiervoor beter beroep op een webdesigner of ben je van plan deze zelf te bouwen?

Gratis tools

Er zijn tegenwoordig ontzettend veel gratis tools waarmee je een eigen website kan bouwen. Maar wil je een website met een professionele uitstraling die daarnaast ook gebruiksvriendelijk is én scoort in Google? Dan doe je best toch een beroep op een webdesign bureau.

Eerst en vooral kost het maken van een website tijd en net die tijd ontbreekt soms als ondernemer.  Is je website ook vlot raadpleegbaar op smartphone en tablet? Wil je ook een nieuwsbrief versturen?  Er zijn dus veel zaken waar je zeker rekening moet mee houden.

Hoe maak je nu de juiste keuze?

Overweeg goed wat je met je website wil bereiken en welk budget je hiervoor wil of kan investeren. Maar meestal is het kiezen van een webdesigner de juiste keuze om een optimaal resultaat uit je website te halen.

Ga je zelf aan de slag maar heb je een vraag of probleem? Wens je toch liever op ons een beroep te doen? Aarzel niet ons te contacteren. Wij helpen je graag verder!