Waarom wij kiezen voor WordPress

Waarom wij kiezen voor WordPress

Wij zijn fan van het grootste CMS-platform ter wereld. Ondertussen zou zo’n 25% van alle websites op WordPress draaien en dat aantal blijft maar steeds groeien. Waarom is WordPress dan zo populair? We zetten alvast de belangrijkste redenen op een rijtje.

1) flexibiliteit

Er zijn duizenden plugins beschikbaar waarmee je een WordPress website kan uitbreiden. Momenteel zijn er méér dan 30.000 plugins  (https://wordpress.org/plugins/).  Een WordPress plugin is een stukje code waarmee je extra functionaliteiten toevoegt.

2) gebruiksvriendelijk

Dat is toch wel 1 van de grote redenen waarom wij kiezen voor WordPress. Iedereen kan eenvoudig zijn website beheren en de pagina’s zonder enige technische kennis zelf aanpassen.

3) zoekmachine vriendelijk

WordPress op zich is reeds erg zoekmachinevriendelijk (SEO) maar ook hier bestaan extra plugins om uw website nog beter de laten scoren.

4) veilig

De beveiliging van het volledige systeem wordt op de voet gevolgd door de ontwikkelaars van WordPress. Zodra er een lek in de beveiliging gevonden wordt, volgt er onmiddellijk een update.

Wil je zelf een WordPress website laten maken? Vragen of opmerkingen over dit artikel? Aarzel niet ons te contacteren.