WordPress website en https

3 redenen om jouw WordPress website over te schakelen naar https

Https zorgt ervoor dat de data vanop je website versleuteld verstuurd worden via een beveiligde verbinding. Jouw klanten eisen dat de persoonsgegevens die ze op jouw site achterlaten voldoende door jou worden beschermd. Bij LINKAZO zetten we online veiligheid voorop!

GDPR en Google in 2018

Op 25 mei 2018 hebben we de GDPR-wetgeving (de nieuwe Europese privacywetgeving) die van kracht wordt en in juli 2018 zal Google alle websites die niet via https verlopen als onveilig markeren in hun browser.

Google is de drijvende kracht om van het internet een veilige plaats te maken door het pushen van https op websites.

3 redenen om over te schakelen naar https

1) https zorgt voor een beveiligde verbinding waardoor de gegevens veel veiliger zijn en minder kwetsbaar voor hackers of andere malafide praktijken.

2) door https te gebruiken krijg je meer vertrouwen van je bezoekers. Browsers geven vanaf heden ook duidelijk een melding wanneer een website niet beveiligd is.

3) meer bezoekers op je website gezien Google websites met een beveiligde verbinding hoger plaatst in hun zoekmachine.

Ten slotte: als u uw website van http naar https wilt omzetten, is er een SSL-Certificaat nodig. Met een SSL-Certificaat kan de verbinding tussen de browser en de server beveiligd worden.

Https activeren voor jouw WordPress website? Wij nemen het werk graag voor je uit handen. Aarzel niet ons te contacteren.